Champs på Kongsberg!

Det var mange gode prestasjoner på Champ Camp i Kongsberg. Og det var mange gode skyttere.  Her er tre av dem:  Alf Tjersland gikk helt til topps i konkurranseskytingen; etter at han vant i sudden death mot Mari Kathrine Bognæs i finaleskytingen!  Selv Stian Mjøs ville hatt problemer med å få følge de to helt til døra.

Alf skjøt imponerende 40 av 60 i kvalifiseringen til finalen, og hadde i tillegg Kongsbergs kjapepste fotarbeid:  Et imponerende bekjentskap.  Mari holdt hodet kaldt også i sudden death, men «ring ut» på siste skudd ga seieren til Alf.

I tillegg ble det kåret to vinnere i 3 mot 3-turneringen, og to vinnere i Quiz-konkurransen lørdag kveld. 

Quizen omfattet også vår helt egne versjon av Stortingsvalget: Samtlige spillere avga stemme, den yngste «stemmeberettigede» i Bærum Basket-valget er født i 2003..! Altså fremtidens velgere! Og på Kongsberg ble det overveldende Høyre-flertall:

  • 40% Høyre
  • 19% Ap
  • 15% MDG
  • 13% Venstre
  • 8% SV
  • 6% Frp

I år var vi 18 instruktører (!).  Spillerne fra BLNO-laget og Elite Junior utgjorde et svært kvalifisert trenerkorps som sørget for at 37 deltagere fikk strålende oppfølging i samtlige økter.

Vi møtes igjen allerede onsdag:  Da er det klubbkveld for samtlige medlemmer i Bærum Idrettspark.

Samtlige vinnere på ett brett: fra skytekonkurransen, 3-mot-3 turneringen og Quiz